Neptune

Zelf apps bouwen voor SAP met Neptune Software, zonder ABAP programmering.

Altijd inzicht in uw taken en processen met mobile- en webapplicaties voor SAP met Neptune Software. Neptune Software biedt een geavanceerd platform aan waarop u in staat bent uw eigen Fiori®apps te bouwen met SAP’s eigen ABAP programmeringstaal.

Dynatos is partner van Neptune Software, het toonaangevend platform om zelf mobiele applicaties en web interfaces (Fiori apps) te bouwen voor SAP gebruikers. Neptune Software biedt de snelste en meest betaalbare oplossing aan om SAP functionaliteiten eenvoudig beschikbaar te maken in een gebruiksvriendelijke interface op iedere telefoon, tablet en desktop, gebaseerd uw bestaande SAP infrastructuur.

Why Neptune Software?

Neptune Software is de snelste en meeste betaalbare oplossing om SAP functionaliteiten beschikbaar te maken op uw mobiele apparaten, gebaseerd op de bestaande SAP omgeving. Neptune Software is de enige SAP ABAP® oplossing voor SAP Fiori® UX.

De nauwe integratie met de eigen broncode van SAP maakt niet alleen snelle en veilige implementaties mogelijk, het minimaliseert ook de totale kosten van de levenscyclus en zorgt zo voor een snel rendement op uw investering.

Enkele voorbeelden hiervan zijn dat er bij het gebruik van Neptune geen extra servers of middleware en bijbehorende integratie- en onderhoudskosten nodig zijn. Neptune maakt ook volledig gebruik van de systeemconfiguratie en autorisatiestructuur in SAP, waardoor dubbel werk wordt voorkomen. Door Neptune te combineren met het nieuwe mobiele cloudaanbod van SAP beschikt u over een paar dagen over een veilige, betaalbare, complete zakelijke mobiliteitsoplossing.

The software portfolio includes

Menu