ReadSoft Online

Kofax ReadSoft Online is veilig, snel te implementeren en biedt lage eigendomskosten (TCO) omdat er geen hardware is om te kopen en te onderhouden. Maar ook is er geen software om te installeren en upgraden. De unieke functionaliteiten van Kofax ReadSoft Online biedt organisaties optimale efficiëntie voor automatische factuurverwerking.

Aan de voorkant is het factuurverwerking-component voorzien van een OCR software (Optical Character Recognition) met zelflerend vermogen. Het zelflerende vermogen brengt alle kennis van alle gebruikers samen. Hiermee profiteert elke nieuwe gebruiker van het eerdere werk dat is gedaan met verschillende formulier typen en typen herkenningen. Gebruikers kunnen daarmee sneller instellingen en profielen aanmaken en minder behoefte hebben aan verificatie vereisten.

ReadSoft Online kan op schaal worden aangepast om elke omvang van factuurverwerking te beheren. In tegenstelling tot traditionele on-premise oplossingen richt Kofax ReadSoft Online zich ook op de unieke financiële behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen om bedrijven die lagere volume-facturen verwerken te bedienen. Dit omdat de software snel en eenvoudig te implementeren is en geen grote kapitaalinvesteringen vereist. Kofax ReadSoft Online is al beschikbaar vanaf 1.000 facturen per jaar.

Desktop view ReadSoft Online

ReadSoft Online (OCR) capture mogelijkheden

#1

Adaptieve en zelflerende verwerking
Verbetert continu de snelheid en precisie voor het verwerken van facturen. De software leert relevante gegevens op een factuur te lokaliseren, waardoor de waarde in de loop van de tijd toeneemt.

#2

Automatisch sorteren van facturen
Onderscheidt leveranciers van kopers en vergelijk deze met gegevens uit uw ERP systeem om factuurtypen zoals, factuur of creditnota te bepalen.

#3

Geavanceerde gegevensregistratie van regelitems
Herkent automatisch regelitems datagegevens. Zelfs als regelitems in lengte verschillen, niet symmetrisch uit elkaar staan ​​of afkomstig zijn van een factuur met meerdere pagina’s.

#4

Ingebouwde ondersteuning voor regionale variaties
ReadSoft-facturen zijn uitgerust met gebruiksklare profielen met land specifieke instellingen. Inclusief belastingtarieven, datum notaties, valutatekens en meer.

#5

Validatie en regelitems koppelen
Voert automatisch validatie uit van items zoals bedragen en belastingbedragen. Maar koppelt ook factuur regelitems met inkooporder regels.

#6

Integratie met bedrijfssystemen
De oplossing kan naadloos worden geïntegreerd met toonaangevende ERP-systemen, zoals SAP, Oracle, Microsoft Dynamics 365 en meer.

Workflow mogelijkheden

#1

Volledige factuurautomatisering
Verwerk en beheer elke stap in het proces, zoals gegevensverzameling, gegevensafronding, gegevens herkening, validatie, foutoplossing, workflow, audit en monitoring.

#2

Gebruiksvriendelijke web-interface
Alle toewijzings- en goedkeuringsprocessen kunnen worden uitgevoerd in een gebruiksvriendelijke web-interface.

#3

Goedkeuringsmatrix
Bepaalt automatisch de workflow-agent voor een taak, gebaseerd op basis van kenmerken van de factuur (bijvoorbeeld: het Leverancier-ID of het factuurbedrag) en op basis van vooraf ingestelde parameters in het workflow overzicht.

#4

Grootboek codering-regels
Op basis van eerder gemaakte grootboek coderingen en het factuurtype zal de software automatische suggesties geven om de code te verbeteren.

#5

Validatie en matching
2-way en 3-way matching is beschikbaar.

#6

Analytics
Overzichtelijke werklast en prestatiedashboards.

Automatisch boeken van facturen met ReadSoft Online

Maximaliseer de efficiëntie

Kofax ReadSoft Online boekt facturen automatisch in Microsoft NAV, Microsoft Dynamics 365, NetSuite en Coupa. Andere systemen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met behulp van XML en web services.

  • Upload facturen voor interpretatie en data-extractie. Controleer en corrigeer geïnterpreteerde gegevens.
  • Valideer, match, codeer en keur PO-facturen en niet-PO-facturen goed.
  • Zet facturen en gegevens automatisch over naar alle systemen.

Interesse in ReadSoft Online?

Menu