Robotic procesautomatisering (RPA)

Automatiseer de handmatige invoer van gegevens en vul uw bestaande tools voor financiële automatisering aan met robot procesautomatisering. Met software robots kunt u het vele handmatige werk automatiseren dat een tekort schiet aan productiviteit en efficiëntie. Robot software is gedreven door technologie en kan ingezet worden in elk datagedreven, regelgebaseerd proces.

Waarom financiële robots inzetten?

RPA overbrugt data ‘gaps’ binnen uw bestaande systemen en behoeft geen complexe programmeringskennis. In plaats daarvan kan RPA beter omschreven worden als het ‘record, play and repeat’ type automatisering. RPA boots de handelingen van de gebruiker na en heeft 24/7 de tijd om deze handelingen te herhalen en uit te voeren. RPA is systeemonafhankelijk en onderscheidt zich daarmee van andere automatiseringsoplossingen. De softwarerobot functioneert binnen de beveilingscontroles en niveaus van beperkte toegangsrechten. Kortom, er is geen compromis op veiligheid, schaalbaarheid, compliance en flexibiliteit.

RPA

Taakgerichte robots vormen hét support team van uw digitale processen. Enterprise RPA is automatisering voor elk regelgebaseerd proces. Automatiseer zakelijk processen met schaalbare software robots, die communiceren met elk system of applicatie.

Cognitieve automatisering

Cognitieve robots worden uw zakelijke specialisten en leren van de expertise van uw eigen medewerkers, om vervolgens de processen zelf voort te zetten. Én te verbeteren. Cognitieve robots zijn ontworpen om uw processen kreukvrij te maken.

Digital Workforce Analytics

Digital workforce analytics verzamelt de actuele gegevens van de robots om meer zakelijk inzicht te creëren. Inhoudelijke informatie, dat wil zeggen de actie van elke robot, wordt verwerkt in actuele processtatistieken en operationele analyses voor uw digital workforce.

RPA automatiseert processen die niet de omvang en het volume hebben om de kosten, resources en risico’s te rechtvaardigen van een groot integratieproject van IT systemen.

RPA is plug & play.

Weet u niet waar u moeten beginnen? Neem contact met ons op voor een gratis consult!

Menu